Ön offline van
Vissza

Hozd magad hangulatba az Auchan Korzó Alapozón!

10/08-től - 15/08-ig
ezt az eseményt hozzáadja a naptárhoz

válaszd ki az alkalmazást

AK_alapozo_web banner.png
Két év szünet után hamarosan ismét megnyitja kapuit az Auchan Korzó Alapozó, hogy a Sziget ideje alatt felfrissülést nyújtson vásárlóinknak és a fesztivál résztvevőinek!   

Az Óbudai Auchan hipermarket parkolójában 2022.08.10-15. reggel 10 és este fél 10 között számos izgalmas program vád Rád is, úgyhogy látogass el hozzánk akár minden nap, és maxold ki a koncertek és fesztiválprogramok közti szünetet!  
Lesz kosár, foci, sörpong, termékkóstoltatás, sör, bor, sok finom falat, a fergeteges partihangulatról pedig egész nap DJ gondoskodik! Pörögj, töltődj, merülj el a kulináris élvezetekben, vagy próbáld ki sportolási lehetőségeinket és mókás fotófalunkat!

Hogy még tovább fokozzuk az élményeket, a Sziget ideje alatt Auchan Korzós meglepetésekkel kedveskedünk az üzletsorra látogatóknak, az ajándékok átvételéhez válaszoljatok a hostessek kérdéseire a bevásárlóközpontban! 
Sőőőőt, egy szuper nyereményjátékkal is készülünk, mellyel 3 szerencsés nyertesünk egyenként 10.000 Ft értékű Auchan Korzó ajándékutalványt vihet haza! 

Találkozzunk az Auchan Korzó Alapozón augusztus 10. és 15. között az Óbudai Auchan parkolójában!
  ezt az eseményt hozzáadja a naptárhoz

válaszd ki az alkalmazást